Samenstelling

Ondervoorzitter: Nico Coppé
Penningmeester: Johan De Herdt
Secretariaat: Sofie Haesevoets

De individuele contactgegevens van de bestuursleden vind je in het infoboekje van de school, maar ook via het contactformulier ouderraad op deze website kan je hen ook altijd bereiken! Met vragen voor of over de ouderraad kan je ook altijd terecht op ons secretariaat.

Leden

Onze ouderraad telt momenteel bijna 30 leden. Zij vergaderen maandelijks samen met de directie en een afvaardiging van de leerkrachten en geven zo de school mee vorm. De meesten van hen zitten ook in één of meerdere van de werkgroepen die elk een specifieke opdracht hebben. Dat gaat van het organiseren van het Bekafbuffet tot het verzorgen van de public relations van de ouderraad. Elk talent is welkom en bruikbaar!

Interesse om aan te sluiten? Neem gerust contact op met de ouderraad via het contactformulier of geef even een seintje op ons secretariaat. We vertellen je graag wat meer over de werking en als je wenst krijg je daarna rustig de kans om te verkennen en uit te proberen voor je jezelf effectief als lid zou opgeven.

Dit zijn onze ouderraadsleden dit schooljaar 2019 - 2020 :

An Mertens, mama van Nand Baerten (5C) en Korneel Baerten (2C).
Ann Janssens, mama van Lander De Wée (3B) en Jelle De Wée (K1A)
Astrid Mertens, mama van Jil Vermaelen (6D)
Dirk Boekmans, papa van Maxim (3A)
Ellen Smedts, mama van Luca Pittomvils (1A) en Finn Pittomvils (K2A)
Evelien Rodeyns, mama van Jinte Verhaegen (3B) en Tiebe Verhaegen (1C)
Giuseppe Cusimano, papa van Matteo Cusimano (K3A) en Elena Cusimano (KV in september 2020)
Heidi Castryck, mama van Frida (4C) en Lucie (3A) Verlinden
Ilke Peters, mama van Victor Van Zeebroeck (1B) en Eline Van Zeebroeck (K1B)
Inge Celus, mama van Mats Verheyen (4C), Lenn Verheyen (K3B)  en Guss Verheyen
Johan De Herdt, papa van Hannes De Herdt (4C) en Marit (K3B)
Kilian Vermaelen, papa van Jil Vermaelen (6D)
Lies Rens, mama van Nora Cortens (1C) en Stan (K2B)
Marijke Nijs, mama van Wenche Janssens (5A) en Elias Janssen (3B)
Margot Ceyssens, mama van Jacques Lommelen (K3A)
Merel Bergen, mama van Victor (K1A na Herfstvakantie), Roel & Morris
Nel Vandegoor, mama van Lena (4A)
Nico Coppé, papa van Maxime (6B)
Sabine Monsecour, mama van Kobe (6C)
Sofie Claeys, mama van Yentl Van Uffelen (5D)
Sofie Haesevoets, mama van Tim Meylemans (5A) en Annelien Meylemans (1 C)
Sofie Nelissen, mama van Finn Sallaerts (K3A) en Mila Sallaerts (KV in september 2020)
Sofie Op De Beeck, mama van Ella Deboyser (4A), Mats Deboyser (2A) en Lasse Deboyser (K2)
Steven Lanssens, papa van Lore Lanssens (6C) & Marie Lanssens (2B)
Tine Roelants, mama van Filix De Schouwer Roelants (1B) en Jerome De Schouwer Roelants (K2B)
Tom Sterckx, papa van Paulien Sterckx (5A) en Leonie Sterckx (3C)
Roos Van de Cruys, mama van Axl Lemmens (K3A) en Stan (K1B)
Winke Hehn, mama van Marcus Janssens (1B) en Lewis Janssens (KV na Herfstvakantie)

Helpende handen

ELKE OUDER die tijdens een activiteit een handje wil komen helpen is meer dan welkom. Elk uurtje hulp wordt in dank afgenomen! Zonder gedoe, zonder verdere verplichtingen. De hulpvragen zetten we telkens bij de nieuwtjes op de homepage van deze website. Dus ... steek jij ook eens graag even de handen uit de mouwen voor de kinderen van Bekaf, laat het ons dan weten! Maak daarvoor gerust gebruik van het contactformulier van de ouderraad of spreek iemand van het bestuur aan. Hun telefoonnummers vind je in het infoboekje van de school.  Je kan de hulpcheque hier downloaden en dat bezorgen aan de school. (De ouderraad heeft een postbakje op school).  Indien je graag één van onze activiteiten sponsort, dan kan dat natuurlijk ook. (we voorzien een fiscaal attest).  Alvast van harte dank voor je engagement!