Infomomenten

Open klasdagen

Regelmatig organiseren we een open klasdag voor nieuwe kleuters die dit of volgend jaar voor de eerste keer naar school zullen gaan. We ontvangen hen én hun ouders en eventueel grootouders dan in het instapklasje in het kleuterpaviljoen.Terwijl de kleuters al spelend de klas mogen ontdekken, geven we hun (groot)ouders bij een tas koffie al wat uitleg over de werking van de school en het verloop van een doorsnee dag in het instapklasje. Klasjuf Sofie, gymjuf Lief en zorgjuf Debby staan klaar om jullie te ontvangen!

Voor schooljaar 2017-2018 voorzien we open klasdagen op de volgende momenten:
Woensdag 25 oktober van 11u00 tot 12u00
Woensdag 20 december van 11u00 tot 12u00
Woensdag 24 januari van 11u00 tot 12u00
Woensdag 28 maart van 11u00 tot 12u00
Woensdag 2 mei van 11u00 tot 12u00
Vrijdag 22 juni van 14u00 tot 15u00

Vooraf aanmelden of inschrijven voor een open klasdag is niet nodig. U mag gewoon naar het kleuterpaviljoen komen tegen 11u00: wij staan klaar om jullie op te vangen en wegwijs te maken. Van harte welkom!

Extra infomoment

Op maandag 16 april 2018 starten de inschrijvingen voor schooljaar 2018-2019. Om kinderen en ouders die overwegen om vanaf dat schooljaar op Bekaf school te lopen tijdig te informeren, voorzien we een extra infomoment op zaterdag 10 maart 2018. Om 13u00 ontvangen we jullie op het secretariaat van onze school. Na een kort gemeenschappelijke infomoment volgt een rondleiding door een leerkracht van de leeftijdsgroep of het leerjaar van uw keuze. We geven jullie zo veel mogelijk informatie mee over de school en onze werking en staan klaar voor jullie vragen. We ronden af rond 14u30.

Ook leuk: die namiddag, tussen 13u00 en 18u00 loopt ook onze jaarlijkse jeugdboekenbeurs. Voor en/of na het infomoment kunnen jullie dus nog snuisteren door de boeken, auteurs ontmoeten of gewoon gezellig iets gaan drinken in onze refter. Jullie krijgen die dag in elk geval de school in volle actie te zien!

Opendeurdag

Wij nodigen u van harte uit op onze feestelijke opendeurdag op zondag 22 april 2018 van 14u00 tot 18u00, op het schoolterrein van Bekaf. U verneemt er alles over leren en leven in onze basisschool, maar ook onze collega's van het secundair en het volwassenenonderwijs staan klaar om u informatie te geven over hun afdeling en studierichtingen.
Dit alles in een gezellige, familiale sfeer! We zorgen voor heel wat animatie voor de kinderen en ontvangen jullie graag in de refter of op onze terrassen voor een drankje, een knabbel of een ijsje. Voor elk wat wils!

Afspraak maken

Ook naast de voorziene infomomenten kan u bij ons terecht voor informatie over onze school. Gebruik gerust het contactformulier op deze website en dan nemen wij contact met u op om samen een moment te zoeken waarop we u op Bekaf kunnen ontvangen.

Heel graag tot ziens op Bekaf!