Samenstelling

 

 

Bestuur 

Voorzitter: Johan Deherdt
Ondervoorzitter: Steven Lanssens
Penningmeester: Giuseppe Cusimano
Secretariaat: Evelien Rodeyns

Met vragen voor of over de ouderraad kan je altijd terecht op ouderraad.basisschool@sjca.be.

Leden

Onze ouderraad telt ongeveer 20 leden. Zij vergaderen maandelijks samen met de directie en een afvaardiging van de leerkrachten en geven zo de school mee vorm. De meesten van hen zitten ook in één of meerdere van de werkgroepen die elk een specifieke opdracht hebben. Dat gaat van het organiseren van het Bekafbuffet tot het verzorgen van de public relations van de ouderraad. Elk talent is welkom en bruikbaar!

Interesse om aan te sluiten? Neem gerust contact op met de ouderraad of geef even een seintje op ons secretariaat. We vertellen je graag wat meer over de werking en als je wenst krijg je daarna rustig de kans om te verkennen en uit te proberen voor je jezelf effectief als lid zou opgeven.

Helpende handen

ELKE OUDER die tijdens een activiteit een handje wil komen helpen is meer dan welkom. Elk uurtje hulp wordt in dank afgenomen! Zonder gedoe, zonder verdere verplichtingen. De hulpvragen zetten we telkens bij de nieuwtjes op de homepage van deze website. Dus ... steek jij ook eens graag even de handen uit de mouwen voor de kinderen van Bekaf, laat het ons dan weten! Maak daarvoor gerust gebruik van het contactformulier van de ouderraad of spreek iemand van het bestuur aan. Hun mailadres vind je op de frigofiche van de school.  Je kan de hulpcheque hier downloaden en dat bezorgen aan de school. (De ouderraad heeft een postbakje op school).  Indien je graag één van onze activiteiten sponsort, dan kan dat natuurlijk ook. (we voorzien een fiscaal attest).  Alvast van harte dank voor je engagement!