Infomomenten

Open klasdagen

Regelmatig organiseren we een open klasdag voor nieuwe kleuters die dit of volgend jaar voor de eerste keer naar school zullen gaan. We ontvangen hen én hun ouders en eventueel grootouders dan in het instapklasje in het kleuterpaviljoen.Terwijl de kleuters al spelend de klas mogen ontdekken, geven we hun (groot)ouders bij een tas koffie al wat uitleg over de werking van de school en het verloop van een doorsnee dag in het instapklasje. Klasjuf Sofie, gymjuf Lief en zorgjuf Debby staan klaar om jullie te ontvangen!

Voor schooljaar 2019-2020 voorzien we open klasdagen op de volgende momenten:
Woensdag 23 oktober van 11u00 tot 12u00
Woensdag 18 december van 11u00 tot 12u00
Woensdag 22 januari van 11u00 tot 12u00
Woensdag 19 februari van 11u00 tot 12u00
Woensdag 1 april van 11u00 tot 12u00
Woensdag 13 mei van 11u00 tot 12u00
Vrijdag 19 juni van 14u00 tot 15u00

Vooraf aanmelden of inschrijven voor een open klasdag is niet nodig. U mag gewoon naar het kleuterpaviljoen komen: wij staan klaar om jullie op te vangen en wegwijs te maken. Van harte welkom!

Extra infomomenten

Op maandag 2 maart 2020 start de inschrijvingsprocedure voor schooljaar 2020-2021. Om kinderen en ouders die overwegen om vanaf dat schooljaar op Bekaf school te lopen tijdig te informeren, voorzien we extra infomomenten op zaterdag 15 februari (17u00 - 19u00)  en zondag 16 februari (13u00 - 15u00) 2020. We ontvangen jullie op het secretariaat van onze school. Na een kort gemeenschappelijke infomoment volgt een rondleiding door een leerkracht van de leeftijdsgroep of het leerjaar van uw keuze. We geven jullie zo veel mogelijk informatie mee over de school en onze werking en staan klaar voor jullie vragen.

Ook leuk: dat weekend is er ook onze jaarlijks Bekafbuffet. Voor en/of na het infomoment kunnen jullie dus gezellig aan tafel schuiven! Vooraf inschrijven (check de website vanaf januari) is wel nodig. Er lopen die dag alleszins heel wat leerkrachten rond op school waarmee jullie kennis kunnen maken!

Opendeurdag

Tijdens de opendeurdag verneemt u alles over leren en leven in onze basisschool, maar ook onze collega's van het secundair en het volwassenenonderwijs staan klaar om u informatie te geven over hun afdeling en studierichtingen.
Dit alles in een gezellige, familiale sfeer! We zorgen voor heel wat animatie voor de kinderen en ontvangen jullie graag in de refter of op onze terrassen voor een drankje, een knabbel of een ijsje. Voor elk wat wils!

P.S. De datum voor deze opendeurdag dient nog vastgelegd te worden, in samenspraak met de collega's van secundair en volwassenenonderwijs (omdat de inschrijvingsperiodes nog niet voor alle afdelingen vast liggen).

Afspraak maken

Ook naast de voorziene infomomenten kan u bij ons terecht voor informatie over onze school. Gebruik gerust het contactformulier op deze website en dan nemen wij contact met u op om samen een moment te zoeken waarop we u op Bekaf kunnen ontvangen.

Heel graag tot ziens op Bekaf!