Infomomenten

Open klasdagen

Regelmatig organiseren we een open klasdag voor nieuwe kleuters die dit of volgend jaar voor de eerste keer naar school zullen gaan. We ontvangen hen én hun ouders en eventueel grootouders dan in het instapklasje in het kleuterpaviljoen.Terwijl de kleuters al spelend de klas mogen ontdekken, geven we hun (groot)ouders bij een tas koffie al wat uitleg over de werking van de school en het verloop van een doorsnee dag in het instapklasje. Klasjuf Sofie, gymjuf Lief en zorgjuf Debby staan klaar om jullie te ontvangen!

Voor schooljaar 2019-2020 voorzien we open klasdagen op de volgende momenten:
Woensdag 23 oktober van 11u00 tot 12u00
Woensdag 18 december van 11u00 tot 12u00
Woensdag 22 januari van 11u00 tot 12u00
Woensdag 19 februari van 11u00 tot 12u00
Woensdag 1 april van 11u00 tot 12u00  geannuleerd
Woensdag 13 mei van 11u00 tot 12u00
Vrijdag 19 juni van 14u00 tot 15u00

Vooraf aanmelden of inschrijven voor een open klasdag is niet nodig. U mag gewoon naar het kleuterpaviljoen komen: wij staan klaar om jullie op te vangen en wegwijs te maken. Van harte welkom!

Extra infomomenten

Rondleidingen

Op woensdag 18 maart om 8.30 start de inschrijvingsperiode voor schooljaar 20/21. Om te komen kennismaken voorzien we een aantal rondleidingen. Tijdens ons Bekafbuffet op zaterdag 15 februari om 18.00 en zondag 16 februari 2020 om 13.00 geven we uitleg over onze werking en leiden we u rond in heel de school.

Hetzelfde organiseren we tijdens onze boekenbeurs. Deze vindt plaats op zondag 29 maart van 10.00 tot 16.00. De rondleiding start om 13.00.

Tot slot organiseren we tijdens de opendeurdag van onze vrienden en buren van het secundair ook een rondleiding in onze basisschool. Deze gaat door op zondag 26 april om 15.00.

Op afspraak

Natuurlijk kunt u ook steeds na afspraak komen kennismaken met onze school. Dit kan via het contactformulier op deze website of bel even (016/55.11.36).

Opendeurdag

Tijdens de opendeurdag verneemt u alles over leren en leven in onze basisschool, maar ook onze collega's van het secundair en het volwassenenonderwijs staan klaar om u informatie te geven over hun afdeling en studierichtingen.
Dit alles in een gezellige, familiale sfeer! We zorgen voor heel wat animatie voor de kinderen en ontvangen jullie graag in de refter of op onze terrassen voor een drankje, een knabbel of een ijsje. Voor elk wat wils!

P.S. De datum voor deze opendeurdag dient nog vastgelegd te worden, in samenspraak met de collega's van secundair en volwassenenonderwijs (omdat de inschrijvingsperiodes nog niet voor alle afdelingen vast liggen).

Afspraak maken

Ook naast de voorziene infomomenten kan u bij ons terecht voor informatie over onze school. Gebruik gerust het contactformulier op deze website en dan nemen wij contact met u op om samen een moment te zoeken waarop we u op Bekaf kunnen ontvangen.

Heel graag tot ziens op Bekaf!