Inschrijvingen

Inschrijvingen schooljaar 22/23

Vanaf maandag 7 maart zijn in heel Aarschot de inschrijvingen voor volgend schooljaar gestart. Dit is voor kinderen geboren in 2020 en die dus in 22/23 of op 01/09/2023 starten én voor alle kinderen die op 1 september 2022 naar onze school willen veranderen.

Onderaan vindt u de linken naar 2 inschrijvingsdocumenten. Gelieve deze in te vullen en terug te mailen naar secretariaat.basisschool@sjca.be  De volgorde van uw mail bepaalt de volgorde van inschrijving. U krijgt dan een mail ter bewijs van een geslaagde inschrijving.  Indien u liever naar school komt om de inschrijving te doen, dan mag dit, gezien de recente coronaversoepelingen,  ook opnieuw. U kan tijdens de schooluren inschrijven op het secretariaat bij Christiane of Evelien.

Wenst u een individuele rondleiding, dan kan dit naschools op afspraak. Bel of mail hiervoor naar de directie (Patrick Kuenen – 0476/34.68.50 – 016/55.11.36 – directie.basisschool@sjca.be)

Inschrijven voor het 1e jaar secundair moet online gebeuren en wel via volgende pagina: